JOM SHOPPING ONLINE DI SHOPEE.COM ! SALES SEHINGGA 23 FEB 2016 !


SALES ! I Wah , hari ini aku nak ajak korang shoppig online ! sapa nak ikut ? hahaha sebenarnya first time jugalah aku tahu ada laman web shopping online Shopee.com ni. selalunya aku tahu lazada, zalora tu dah femes la kan.

JOM SHOPPING ONLINE DI SHOPEE.COM

cumanya hari ini sampai 23 Feb 2016 ada sales di Shopee.com ! Harga murah, harga murah , harga murah . tadi aku sempat lah juga survey barang-barang gadget. murah jugalah harga dia. hehe rambang mata pulak .

korang boleh tengok dan cuci mata di laman web Shopee.com . korang KLIK SINI . mudah je, make sure korang ada duit lah yerr. hehe jangan marah aku kalau korang nak beli tapi diorang reject. hahaha aku gigit kang baru tahu.

JOM SHOPPING ONLINE DI SHOPEE.COM

selamat bershopping ! alang-alang nak gaji ni kan. jahat tak aku menghasut korang. hehe usha dulu, kemudian fikir. jangan jadi macam sorang tu , dia usha, dia beli dah dapat barang baru fikir, rugi ke tak . haha tak guna dah la weeii.

Cara nak beli , korang klik item yang korang nak . lepas dia dah buka ke laman untuk korang beli . bahagian bawah ada chat now dan buy Now. korang klik di situ. mudah jer. 

sekian.





Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)