GOL CANTIK FAIZ SUBRI VIRAL DI SELURUH DUNIA ! BANGGA JADI ANAK PULAU PINANG !


GOL FAIZ SUBRI I Rata-rata masih ramai yang tidak boleh move on dari gol yang di jaringkan oleh pemain pulau pinang, Faiz Subri . Jaringan dari jarak jauh menerusi sepakan percuma itu ternyata menggamamkan semua penonton . termasuk lah aku.
WAJAH FAIZ SUBRI
SUMBER fb FA PENANG

aku tengok live pada mulanya rasa macam dah out.tapi rupanya dia swing dan masuk gol. Ternyata bakat rakyat malaysia masih hebat dan bertenaga dalam dunia bola sepak . Tambahan gol tersebut semakin Viral di seluruh dunia apabila page dan twitter milik pengulas sukan dunia mula mengeluarkan kenyataan berkaitan gol hebat ini.

Gol faiz subri viral
sumber fb
VIDEO GOL CANTIK FAIZ SUBRI - http://lynk.my/trUg

semoga, dengan gol yang cantik ini mampu menguatkan semangat pemain-pemain pulau pinang untuk merebut piala liga super tahun ini. target pasukan hanyalah no 6 dalam liga. semoga berjaya mencappai target tersebut.

haria penang haria !

sekian.






Jom like Page admin untuk info menarik !

4 comments.. read them below or add one

AinAthirah Anuar AinAthirah Anuar February 17, 2016 at 2:50 PM
haria penang haria. * belajar di penang. orang perak. huhu

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)