Dapat T-shirt dari 8share !


8SHARE.COM I Kira-kira 2 minggu lepas, aku ada tebus point dalam akaun 8share aku. oh ya, kalau korang ada akaun 8share, korang boleh tengok di bahagian atas account korang tu, akan ada bahagian BP.. korang klik dekat situ.
8share
Dari situ korang akan di tawarkan 3 item untuk menebus pont korang. 3 item tu adalah t-shirt 8share, kupon Nando's dan Card starbuck.Antara 3 ni, yang paling best adalah baju la kan. hehehe bukan semua orang ada baju 8share.com .


setelah menunggu hampir 2 minggu, baju yang di tunggu-tunggu pun tiba, mula-mula excited gak, sebab tiba-tiba pos laju sampai depan rumah. haha. tengok-tengok nama akulak dekat bungkusan. bila yang aku beli baju lak ni ?

bila buka bungkusan tu , ada baju hitam dan ada logo 8 share. apa lagi seronok laa haai.. dapat baju baru, walaupun free.. hehehe baju hasil dari blog ! hasil blog tau ! alhamdulillah . korang pun cepat2 la tebus point tu, rugi lak dok simpan lama-lama kan. kalau yang dah redem tu.. dok senyap.. hahaha

sekian.

Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)