Elokla Pulak!

Hai,

semalam aku ada cerita pasal kesesakan jalan kat penang kan.Aku specific kan area tu dekat Bayan Baru.

**tajuk entri : Traffic Jam terburuk di Pulau Pinang

Tadi aku lalu jalan tu, dah okay dah. sbb dia buka balik jalan dkt kedai Nasi Kandar Pelita tu. Traffic kembali normal.

TAPI!

semalam abah aku balik keja pun jalan tu buka je. tapi time aku lak jalan tu tutup. haaihh

sedih pedih. hahaha

harap hari ni okay la,  kesian kat pengguna lain.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.