Cara Untuk Expand Widget tuk Dashboard baru

Cara Untuk Expand Widget tuk Dashboard baru | Assalamualaikum kawan2.. sejak dua tiga menjak ni kann , aku asyik tension gila bila nk update blog..ingt cm nk buat erubhan laa skit kann..tp len lakk yg jdi..tak sat nii, aku bru ja terdelete template aku..mak aiii..smua hilang..adess..abih aku kna buat len lakkk..ermm.

antra masalah yang aku dapat adalah untuk expand widget dengan blogspot yang baru nih.. korng tau cara macam mana nak expand widget tu ??

meh sini aku nk ajaq.. hehehe..

Cara Untuk Expand Widget tuk Dashboard baru

1. korng buka dlu  "Edit html " korng tu dlu..

Cara Untuk Expand Widget tuk Dashboard baru


korang nmpak tak bulat merah tu ??

haaa..korng kena tekan semua benda tu tuk expand widget korng. susahkan. siyes aku rindu gila expand widget yg dulu.skung aku cari kod pun payah nk dpt. tak tau sebab apa..ermm..
kena tuntut ilmu lgi nih... hehehe..

aku rsa ni je kot aku nk share ngan hgpa smua mengenai Cara Untuk Expand Widget tuk Dashboard baru.. hehe..t klau aku dpt info pa2 aku updates sini k..good luck dan selmat mencuba !!

Entri 1 julai 2013 di edit semula pada 29 ogos 2016 .

Sekian .
Jom like Page admin untuk info menarik !

2 comments.. read them below or add one

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)