VIDEO EVOLUSI PERSONA LAKONAN FAZURA DAN ZUL ARIIFFIN !

VIDEO EVOLUSI PERSONA LAKONAN FAZURA DAN ZUL ARIIFFIN ! | Selepas gambar Proton Persona viral sebelum ia di lancarkan . Kini , Proton Persona 2016 telah di lancarkan dengan jayanya . Di samping pelancaran itu juga, ada sebuah video yang di muat naik di Youtube oleh Pihak Proton sebagai promosi kepada Pelacaran  Model Persona 2016 .

Video berdurasi 4 minit lebih ini di bintangi oleh Pelakon terkenal iaitu Fazura dan Zul Ariffin . Video yang mengisahkan 2 orang pengintip yang ingin mencuri model baru proton iaitu Proton persona 2016 .Mereka berjaya mencuri kenderaan tersebut dan ketika melarikan diri selepas kerja mereka di kesan oleh pihak polis , mereka sempat memandu uji kereta Proton Persona 2016 tersebut . Video ini merupakan hasil dari KRU Production .


VIDEO EVOLUSI PERSONA LAKONAN FAZURA DAN ZUL ARIIFFIN !


Bagi aku video ini menarik dan graffik dari KRU memang tidak pernah mengecewakan . Kalau korang nak tengok, korang tengok di bawah ini ya .


Video setaraf filem-filem antarabangsa ini membuatkan aku berbangga bila proton yang buat . Seperti sedia maklum , Proton merupakan Syarikat automotif negara kita yang pertama . Jadi, aku yakin ramai rakyat malaysia yang merasakan dan berharap agar proton terus maju kehadapan dan tidak pandang kebelakang lagi .

Dan model proton persona 2016 ini merupakan model yang lain dari kebiasaan model proton yang lebih gemar dengan bentuk petak . betul tak ? Dengan model baru ini , kelihatan sati evolusi baru dalam jenama Proton. agak-agaknya, korang bangga tak dengan Proton sekarang ini ?

Post a Comment

Previous Post Next Post