Perlawanan Vietnam vs Indonesia Ibarat Final

 Perlawanan Vietnam vs Indonesia Ibarat Final. pasti ramai peminat vietnam dan Indonesia sudah tidak sabar menyaksikan perlawanan menarik ini. Kedua-dua pasukan Asia tenggara ini diundi dalam kumpulan yang sama dan mereka mempunyai sejarah yang luar biasa.


Perlawanan Vietnam vs Indonesia Ibarat FinalVietnam merupakan jaguh asia tenggara manakala Indonesia dalam pembikinan. Namun apa yang menariknya adalah perlawanan vietnam vs indonesia selalu menjadi perlawanan hangat.


Bukan sahaja di dalam kalangan peminat bahkan di atas padang pun kita lihat akan ada aksi bergaduh sesama mereka. Keadaan ini menjadikan mereka rival yang sudah pasti sangat menarik untuk di saksikan.


Vietnam juga mempunyai sejarah jahatt dengan Indonesia dan sudah pasti negara jiran itu tidak akan duduk dia dan akan berusaha memenangi perlawanan ini.


Jam 10.30 malam waktu malaysia 19 January bakal menjadi saksi kehebatan pasukan asia tenggara ini mendapatkan 3 mata pertama mereka. Siapakah bakal memenangi perlawanan ini? sama-sama kita saksikan.

Previous Post Next Post