"

 Jadual Siaran Langsung Pre Season Kelab EPL 2022. Kali ini aku nak kongsikan mengenai jadual preseason kelab epl untuk tahun 2022 ini. Sekarang ini diorang tengah bersepah pergi negara lain untuk promosi kelab mereka dan pada masa yang sama mereka juga membuat perlawanan persahabatan dengan kelab lain di sana.


Jadual Siaran Langsung Pre Season Kelab EPL 2022


Jadual Siaran Langsung Pre Season Kelab EPL 2022

Aku kongsikan jadual dan siaran langsung kelab EPL yang ada live di astro channel sahaja tau. Jom tengok pertembungan menarik di antara kelab-kelab ini ketika pre season mereka.

12 Julai 2022


Manchester United vs Liverpool.


17 Julai 2022

10 am : Chelsea vs Club America (LIVE ASTRO SUPERSPORT 3)


20 Julai 2022.


5.45 pm : Aston Villa vs Brisbane Roar.


21 Julai 2022

7:30 am : Charlotte FC vs Chelsea ( LIVE : Astro Supersports)

730 am :Orlando city vs Arsenal ( LIVE : Astro Supersport 2)


23 Julai 2022


7:30 am : Arsenal vs Chelsea ( LIVE : Astro Superports 3)

Tak banyak sebenarnya match yang astro beli untuk ditayangkan. Tapi yang mana aku senaraikan ini jer lah yang ada untuk korang. Nanti aku kemaskini kalau ada yang baru.

Selamat menonton!


Previous Post Next Post