Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 28

 Tonton Penuh Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 28, Raina dapat merasakan Wardina masih cintakan Emad sepenuhnya cuma hatinya benar-benar terluka dan meminta agar memaafkan Emad kerana Emad sendiri keliru dan tidak sedar apa yang dilakukan. Wardina terdiam agak lama. Raina tidak mahu hubungan lelaki sebaik Emad akan rosak dan berusaha menyakinkan Wardina dan tiba-tiba Emad muncul. Wardina terkejut. Raina beri laluan pada Emad jumpa Wardina dan dia minta diri. Emad rasa sedikit janggal. Wardina bukan lagi wanita yang satu masa dulu agak dominan dan loud, dia lebih banyak berdiam. Wardina akur dia juga tak sepatutnya terlalu keras dengan Emad dulu dan dia asyik pentingkan study hingga abaikan Emad.jom tengok sambungan drama kerana aku isteri bidaan episod 28 dibawah ini


Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 28


Tonton Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 28


Farel merupakan suami kepada Raina. Dia tinggal dan membesar dengan ibu angkatnya bernama Juwita serta adik angkatnya Miara.

Miara ada niat jahat dengan Farel dan telah memfitnah dia telah merogol Miara. Farel dihalau oleh ibu angkatnya dan kemudian tinggal dengan bapa kandungnya.
Selang beberapa ketika, bapa farel meninggal dunia dan meninggalkan harta yang banyak kepada farel. Satu hari, farel bertemu dengan Raina semula di kelab malam.

Sejak itu, dia nekad mahu dapatkan semula Raina dan bebaskan dia dari kancah kehinaan itu. Selepas berjaya menyelamatkan Raina, tiba-tiba raina buat hal dan raina ditangkap khalwat dengan bekas pelangganya pula.

Farel sangat marah dan dia nak jual balik raina kepada bapak ayam. Mujur ada ustaz yang menceritakan mengenai tanggungjawabnya sebagai suami.

Farel mula insaf dan mahu mempertahankan keluarganya.

Kalau nak tahu, kenalah tengok drama ini sampai habis tau!


Previous Post Next Post