Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 27

Tonton Penuh Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 27, Farel rasa curiga dengan sikap Raina sejak akhir-akhir ini. Di rumah pun dia begitu ceria dan sedia melayani Farel pada bila-bila masa. Sejak terserempak Raina berbual-bual dengan Emad di pantry pejabat entah kenapa Farel rasa keduanya masih berhubungan. Raina macam biasa sejak akhir-akhir ni semakin cuba rapatkan diri dengan Farel. Raina sebenarnya berasa gembira nak bantu pulihkan hubungan Emad dengan Wardina. Dia tahu dia bertanggungjawab betulkan keadaan kerana semuanya berpunca dari gambar yang tersebar. Raina sanggup terima maki hamun dari Wardina jika itu dapat membaikkan keadaan. Malah dia harap sangat Wardina mendengar penjelasannya dan mahu berbaik semula dengan Emad. jom tengok sambungan drama kerana aku isteri bidaan episod 27 dibawah ini
Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 27Tonton Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 26


Farel merupakan suami kepada Raina. Dia tinggal dan membesar dengan ibu angkatnya bernama Juwita serta adik angkatnya Miara.

Miara ada niat jahat dengan Farel dan telah memfitnah dia telah merogol Miara. Farel dihalau oleh ibu angkatnya dan kemudian tinggal dengan bapa kandungnya.
Selang beberapa ketika, bapa farel meninggal dunia dan meninggalkan harta yang banyak kepada farel. Satu hari, farel bertemu dengan Raina semula di kelab malam.

Sejak itu, dia nekad mahu dapatkan semula Raina dan bebaskan dia dari kancah kehinaan itu. Selepas berjaya menyelamatkan Raina, tiba-tiba raina buat hal dan raina ditangkap khalwat dengan bekas pelangganya pula.

Farel sangat marah dan dia nak jual balik raina kepada bapak ayam. Mujur ada ustaz yang menceritakan mengenai tanggungjawabnya sebagai suami.

Farel mula insaf dan mahu mempertahankan keluarganya.

Kalau nak tahu, kenalah tengok drama ini sampai habis tau!


Previous Post Next Post