Tonton Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 8. Farel menyelamatkan Raina dari cengkaman Megat Raziq yang bertindak kasar ingin memukul Raina. Setelah daripada kejadian itu membuatkan Raina terfikir sampai bila dia akan bernasib baik dan terlepas dari lelaki tak guna serta sampai bila nasibnya akan begini. 

Korang dah tengok episod ke 8 drama kerana aku isteri bidaan ini? kalau belum, jom kita tengok!Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 8
Tonton Drama Kerana Aku Isteri Bidaan Episod 8


Farel merupakan suami kepada Raina. Dia tinggal dan membesar dengan ibu angkatnya bernama Juwita serta adik angkatnya Miara.

Miara ada niat jahat dengan Farel dan telah memfitnah dia telah merogol Miara. Farel dihalau oleh ibu angkatnya dan kemudian tinggal dengan bapa kandungnya.
Selang beberapa ketika, bapa farel meninggal dunia dan meninggalkan harta yang banyak kepada farel. Satu hari, farel bertemu dengan Raina semula di kelab malam.

Sejak itu, dia nekad mahu dapatkan semula Raina dan bebaskan dia dari kancah kehinaan itu. Selepas berjaya menyelamatkan Raina, tiba-tiba raina buat hal dan raina ditangkap khalwat dengan bekas pelangganya pula.

Farel sangat marah dan dia nak jual balik raina kepada bapak ayam. Mujur ada ustaz yang menceritakan mengenai tanggungjawabnya sebagai suami.

Farel mula insaf dan mahu mempertahankan keluarganya.

Kalau nak tahu, kenalah tengok drama ini sampai habis tau!


Previous Post Next Post