"

Laman Web KWSP Sesak, Ramai Sangat Check Baki KWSP !. Jangan terkejut kalau korang tak boleh akses ke laman web kwsp sekarang ini. Selain laman web rasmi KWSP, aplikasi KWSP i-Akaun juga gagal diakses oleh pengguna. Ia berikutan lambakan trafik ke laman web berkenaan menyebabkan kesesakan trafik dalam talian berkenaan.

Laman Web KWSP Sesak, Ramai Sangat Check Baki KWSP !


Laman Web KWSP Sesak, Ramai Sangat Check Baki KWSP !

Antara komen yang mstar muat naik adalah seperti berikut.

"Aplikasi KWSP dah mula loading, masing-masing tengah tengok balance ke tu?


"Saya tak boleh bayangkan jumlah trafik online KWSP sekarang. Sistem tergendala dalam setengah jam selepas pengumuman.


"Down terus website KWSP ni," tulis beberapa netizen.


"Alhamdulillah. Jangan risau. Nanti kami kerja, kami carumlah balik," tulis seorang netizen di ruangan komen Instagram mStar.


Selain itu, ada netizen turut menyatakan hasrat membuat pengeluaran itu demi menyambut kedatangan bulan suci Ramadan tidak lama lagi.


Ada netizen mahu menggunakan wang RM10,000 itu untuk kos baik pulih kediaman selepas bencana banjir baru-baru ini.



Previous Post Next Post