"

Roslan Shah Pengsan Dalam Wanita Hari Ini. Pengacara Roslan Shah tiba-tiba jatuh pengsan ketika sedang bersiaran langsung dalam rancangan bual bicara di rancangan wanita hari ini pada Isnin.

Roslan waktu itu berbaju serba hitam dan bertopi sedang duduk ketika ditemuramah oleh dua hos wanita dalam rancangan berkenaan. tiba-tiba sahaja rebah menghempap meja kaca di hadapannya. terkejut tau tengok video dia pengsan tu..




Roslan Shah Pengsan Dalam Wanita Hari Ini.


 kedua-dua hos wanita berkenaan panik dan siaran langsung itu segera dipotong.

aku tengok rRakaman ringkas video yang memaparkan Roslan shah rebah ketika ditemuramah di facebook jurusolek Ayang Kamel Ibrahim

"Dah kenapa dia tetiba terlungkup pengsan tengah live sebentar tadi," tulis Ayangkamell.

Tsebelum ini pun, Roslan shah bagitahu yang badan dia kurang sihat sebab terkena hujan..

"Sebelum masuk studio kena test dan submit malam ni untuk esok. Walaupun kepala kurang sihat kena hujan dah dua hari... Alhamdulillah," tulis Roslan yang berkongsi keputusan ujian saliva yang menunjukkan tanda negatif COVID-19.

kita doakan semoga roslan shah kembali sembuh seperi sedia kala..

Previous Post Next Post