"

Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 6. Selesai sudah persembahan minggu kelima semalam. berdebar-debar minggu ni kan sebab diorang menyanyikan lagu orang lain. Untuk minggu ke enam nanti, apa lagu yang diorang akan menyanyi pula yer. Setiap tahun, ramai di antara kita yang ternanti-nanti apa lagu apa yang akan dinyanyikan oleh para peserta. Betul tak? Jom kita baca Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 6 yang telah aku kumpulkan untuk korang semua.



Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 6




Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 6

 

Cabaran sebenar sudah bermula untuk para peserta. Mereka akan mula menyanyikan lagu yang bukan genre mereka tau.

Kalau tak, setiap minggulah mereka akan terbuai dengan lagu sendiri. tapi sebelum tu, jom tengok Senarai Lagu Gegar Vaganza 2021 Minggu 6 yang mana diorang dapat.


Anugerah bintang paling power Miaw - Nikki Palikat

Nikki Palikat - Gurindam Jiwa- Duet Syamel.

Aliff Aziz - Belenggu Rindu duet Iman Troye.

Ani Mayuni - Chikadun  Duet Dinie Rashid.

Suki Low - Tiga Malam Tanpa Bintang dUET Khai Bahar.

Aweera - Setahun Sudah Berlalu Duet Azmi Saat.

Adibah Noor - Tanya Sama Itu Hud Hud duet Ali Sariah (Masdo).

Azan Scan - Malam Semakin Dingin duet Tajul

SA.YA - Hampir ke situ Duet Ernie Zakri

Shidee - Di Sudut Kamar Hatiku Duet Haqiem Rusli. 

Bandi - Separuh Nafas duet Ewal Kristal.

Upiak Isil -  Sembunyi Duet  Usop.


Nabil dan Jihan - Pandang Pandang, Jeling Jeling (Tan Sri SM Salim)


Markah dan kedudukan para peserta minggu 5 - MARKAH GV 8 MINGGU 5

Komen Juri SETIAP PERSEMBAHAN GV 2021 Minggu 2 - Komen Juri

Fans Gegar Vaganza !! Jom join group fb di bawah ini ya.

👇👇

Jom join group fb >> Gegar Vaganza 2021 << untuk tengok drama terkini!

Seperti biasa, Jihan dan Nabil juga tak akan terlepas dari menyanyikan satu lagu dan kali ini mereka mendapat lagu Taylor Swift tau! macam manalah diorang nak bawa kan.

Nabil pun dah risau sebab lagu masa konsert first pun dah berterabur diorang nyanyi. hehe. Apa-apa pun kita nantikan persembahan kesemua mereka pada hari ahad ini jam 9 malam.

Tunggu !

 

 

Previous Post Next Post