LIVE I Can See Your Voice Malaysia 4 Minggu 11 (25.7.2021)

LIVE I Can See Your Voice Malaysia 4 Minggu 11 (25.7.2021). Rancangan best I can see your voice malaysia akan mula bersiaran. rancangan ICSYVMY ini yang merupakan rancangan terbitan korea selatan dan dibuat versi Malaysia. Dah masuk musim keempat dah rancangan ni. Ramai yang join musim ni. hampir 10 ribu penyertaan secara online tau. Memang tak nafikan kehebatan rancangan ni dan turut di minati semua lapisan masyarakat.Minggu ini kita ada tetamu jemputan iaitu Alif Satar and the locos. Manakala untuk penyiasat jemputan kita ada Caprice, Nabila Huda dan juga Naim Daniel.


LIVE I Can See Your Voice Malaysia 4 Minggu 11 (25.7.2021)





LIVE I Can See Your Voice Malaysia 4 Minggu 11 (25.7.2021)



Tarikh : 25.7.2021
Masa : 9 pm.

👇👇

link live streaming I Can See Your Voice Malaysia 4 Minggu 11  musim baru dah diupdate ya.




p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> FANS I CAN SEE YOUR VOICE MALAYSIA SAHAJA << untuk live streaming.

Pengacara musim ini masih dikekalkan iaitu Shuk Sahar dan Sean Lee. Aku percaya gandingan pengacara ini masih perlu dikekalkan kerana sangat ada connection di antara dua mereka.

Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Jom kongsikan link LIVE I Can See Your Voice Malaysia 4 Minggu 11 (25.7.2021) ini di facebook anda !

Selamat menonton!

Related Posts

Previous Post Next Post