Telefilem Mr Drift (Astro Citra 2021)

Telefilem Mr Drift (Astro Citra 2021). Hai, Sabtu ini akan ditayangkan 'telefilem Mr Drift' di saluran Astro. Antara pelakon utama dalam cerita ini adalah Pekin Ibrahim, Raja Afiq, dan Tisha Shamsir. Slot Citra Exclusive ini akan ditayangakan pada 12 Jun 2021, Sabtu jam 9 malam.

Untuk peminat kereta, Telefilem Mr. Drift ini mengisahkan tentang kehidupan pelumba kereta yang mempunyai konflik keluarga. Dalam cerita ini juga di ketengahkan pengorbanan abangnya yang sanggup bekorban demi kepentingan adiknya.

Telefilem Mr Drift (Astro Citra 2021)


Best tak Telefilem Mr Drift (Astro Citra 2021)

Kalau koorang masih ingat, minggu lepas kita adh tengok telefilem pemuja kubur. Ramai yang tengok telefilem tu kan sebabnya jalan cerita dia menarik dan menginsafkan.

Minggu ni, MR. Drift mengisahkan tentang Kehidupan Dua beradik yang berbakat dalam sukan motorsport drift. Mereka berentap dan bergaduh angkara perasaan cemburu dan dendam.

Nak di jadikan cerita, mereka bergaduh kerana ingin merebut seorang wanita yang juga pengurus mereka. Adakah si Abang akan mengalah atau si adik yang akan mengalah.

Adakah hubungan adik beradik dalam mr. drift ini akan kekal bersama? 

Pelakon Utama Telefilem Mr. Drift 

Antara pelakon yang terlibat adalah Pekin Ibrahim, Tisha Shamsir, Raja Afiq, Danny X-Factor, Issey Fadzlisyam, Adam Shadan, Mat Over dan Bullzai HamdanPrevious Post Next Post