Telefilem Nasiya (Astro Citra 2021)

Telefilem Nasiya (Astro Citra 2021). Hari Sabtu ini, sebuah telefilem 'Nasiya' yang akan ditayangkan pada tarikh 1 Mei 2021 ini. Antara pelakon utama dalam cerita ini adalah Norzizi Zulkifli, Izuan Fitri dan Elfira Loy. Mesti ramai yang tak sabar nak tengok jalan cerita telefilem nasiya ni kan. Ia akan ditayangkan pada jam 9 malam di astro citra. 

Telefilem ini menggambarkan dan menceritakan mengenai pengamal ajaran sesat yang tidak insaf walaupun telah diberi peluang kedua untuk hidup. Macam manalah agaknya jalan ceritanya kan. jom kita sambung baca di bawah.


Telefilem Nasiya (Astro Citra 2021)


Telefilem Nasiya (Astro Citra 2021)

Minggu lepas kita dah tengok telefilem Ismadi Belum Mati. Cerita seram ni best tapi sayang tak dapat sambutan kan. Harap cerita minggu ni best dan dapat sambutan la ya.

Telefilem ini mengisahkan tentang Ihyana yang terpesong jauh dari ajaran Islam. Walaupun umpama mendapat peluang kedua untuk hidup, dia tetap terjerumus kedalam kesesatan.

Mampukah Ihyana kembali ke pangkal jalan?

Senarai Pelakon Telefilem Nasiya (Astro Citra 2021)

Antara pelakon yang terlibat adalah Norzizi Zulkifli, Izuan Fitri, Elfira Loy, Naque Ariffin, Akmal Ahmad, Ku Faridah, Zack Zabhas.

Mampukah jalan cerita telefilem ini memberi kesan kepada penonton? Nak tahu, kenalah tengok cerita ni sampai habis. Selamat menonton.Previous Post Next Post