Telefilem Ismadi Belum Mati (Astro Citra 2021)

Telefilem Seram, Ismadi Belum Mati (Astro Citra 2021). Sebuah kisah 'Ismadi Belum Mati' akan ditayangkan pada 24 April 2021. Antara pelakon utama dalam telefilem ini adalah Yusuf Bahrin dan Shaza Bae. Cerita ini akan ditayangkan untuk slot Citra

Telefilem menyeramkan ini mengisahkan tentang kehidupan anak lelaki yang ingin mencari jodoh buat ayahnya. Namun, dia menemui ajal apabila dalam perjalanan mencari calon untuk ayahnya itu dia dilanggar kereta api.


Telefilem Ismadi Belum Mati (Astro Citra 2021)


Sinopsis Ismadi Belum Mati 

Minggu lepas, ramai yang seronok dan ambil pengajaran dari telefilem Ayat dari langit. Lakonan Adlin aman ramli dan ellie suriaty memang tak pernah mengecewakan. 

Harapnya minggu ini, kita akan di sajikan dengan telefilem menarik juga lah ya.

Telefilem ismadi belum mati ini mengisahkan tentang ismadi yang di jumpai telah mati di langgar kereta api. Namun begitu, penduduk kampung masih ternampak kelibat ismadi di serata kampung. 

Adakah ismadi masih hidup atau sudah mati?

Senarai Pelakon telefilem ismadi belum mati.

Antara pelakon yang terlibat adalah Yusuf Bahri, Shaza Bae, Jalil Hamid, Jaafar Onn, Imuda, D'Boy Hamdan.

Info

Untuk update terkini, cerita ismadi ni akan ditayangkan semula pada hari sabtu, 23 September 2023 ini. jadi korang boleh tahu ismadi sudah mati atau belum mati. kalau korang yang belum tengok lagi mesti kena tengok sampai habis tau.

Tak sabar nak tengok telefilem best ni. Jangan lupa untuk tonton telefilem ni pada hari sabtu ini ya.

Selamat menonton. 


Previous Post Next Post