Telefilem Penunggu Soldorm (Astro Citra 2021)

Telefilem Penunggu Soldorm (Astro Citra 2021). Apa pula cerita telefilem 'Penunggu Soldorm' ini? Jangan lupa untuk saksikan telefilem seram untuk slot citra exclusive ini pada hari Sabtu 6 Mac 2021. Antara pelakon yang terlibat adalah Ayie Elham, Eric Fuzi, Coki dan ramai lagi tau.

Jalan Cerita Penunggu Soldorm memang menarik untuk disaksikan. Mana taknya, pelakon dalam telefilem penunggu soldorm merupakan pelakon muda dan sangat segar idea mereka.

Telefilem Penunggu Soldorm (Astro Citra 2021)


Tonton Telefilem Penunggu Soldorm (Astro Citra 2021)

Minggu lepas, kita tengok sebuah telefilem seram juga, telefilem Puaka Pak Selar yang mengisahkan tentang seorang penulis yang membawa barang terlarang pulang ke rumah. Kesannya, habis hidupnya diganggu..

Kisah Penunggu Soldorm ini pula mengisahkan tentang gangguang misteri yang dilalui pelajar asrama ketika solat berjamaah di dalam dorm asrama. Daniel dan kawan-kawannya kerap solat di dalam bilik asrama mereka dan sejak itu mula kelihatan kelibat misteri seakan-akan rupa cikgu mereka iaitu cikgu azizi.

Soldorm merupakan singkatan kepada perkataan Solat Dalam Dorm yang sering digunakan di sekolah berasrama. Persoalannya sekarang siapa yang menjelma menjadi cikgu azizi setiap kali mereka solat dalam dorm tu?

Senarai Pelakon Telefilem Penunggu Soldorm (Astro Citra 2021)

Senarai Pelakon yang terlibat terdiri daripada Eric Fuzi, Wafiy, Ayie Floor 88 , Coki, Dato Fizz Fairuz dan pelakon wanita, Sarah Ali.

Kalau nak tahu kesudahan dia macam mana, jangan lupa untuk saksikan telefilem menarik ini di Astro Citra.

Previous Post Next Post