Telefilem Saloma (Astro Citra 2021)

Telefilem Saloma (Astro Citra 2021). Hari sabtu ini, Telefilem Saloma akan ditayangkan untuk slot Astro Citra Exclusive tau. Antara pelakon yang terlibat adalah Nabila Huda, Tony Eusoff, Sazzy Falak , Hasnul Rahmat, Lydiawati dan ramai lagi. Untuk pengetahuan anda, cerita ini pernah dah ditayangkan sebelum ni, sebab tu anda rasa macam dah tengok kan. Bagi yang belum tengok, ini maklumat Telefilem Saloma (Astro Citra 2021) untuk bacaan anda.


Telefilem Saloma (Astro Citra 2021)


Telefilem Saloma (Astro Citra 2021)

Minggu lepas kita dah tonton telefilem Delen yang diarahkan oleh Janna Nick sendiri. Memang best cerita tu. Minggu ni pula, kita nak imbau kenangan dengan Saloma. Kalau nak tahu best atau tidak, jom baca sinopsis saloma di bawah.

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Sinopsis


Mengisahkan tentang kisah kehidupan lagenda seorang biduanita yang bernama Saloma. Bermula dari zaman kecil, perpisahan ibu bapanya, mengejar impiannya dan percintaan yang penuh gemilang dalam liku kehidupannya.

Nama asal Saloma adalah Salmah Ismail sebelum menggunakan nama commercialnya, Saloma. Macamana namanya boleh bertukar menjadi Saloma, kena saksikan lah nanti.

Post a Comment

Previous Post Next Post