Telefilem Matilah Nak Pontianak 2020 Lakonan Shiha Zikir, Usop dan Rama lagi.

Telefilem Matilah Nak Pontianak 2020. Sebuah telefilem seram komedi 'Matilah Nak Pontianak' Shiha Zikir, Usop, Azzam Sham, dan Qody Rany akan ditayangkan pada hari Sabtu, 5 Disember 2020. Ia akan mula bersiaran pada jam 9 malam hanya di Astro Citra dan Citra HD. Jom baca sinopsis Telefilem Matilah Nak Pontianak  di bawah ni ya.


Telefilem Matilah Nak Pontianak 2020


Minggu lepas, kita dah tengok telefilem tersimpang ke alam bunian. Memang seram betul cerita tu. Aku tengok pun rasa meremang jer. Tapi minggu ini, kita rilek-rileks sikit. Kita tengok cerita komedi seram pulak.

Telefilem Matilah Nak Pontianak 2020

Cerita ini mengisahkan tentang Tiga orang jejaka telah berjumpa dan ingin mencari bomoh terkenal untuk mengubati penyakit aneh mereka seperti tertidur bila-bila masa, lelaki lembut dan panas baran. Dengan kaedah pengubatan yang aneh dan perkenalan mereka dengan Matila telah merungkai sebuah rahsia yang perlu diungkai.

Waktu Tayangan : Sabtu, 28 November 2020, 9:00 malam

Saluran Tayangan : Astro Citra 

Senarai pelakon lain adalah Shiha Zikir, Usop, Azzam Sham, Qody Rany, Coki, Arie Zaharie, Bohari Ibrahim.

Untuk kaki drama!!

Jom join group fb >> Kaki Drama << untuk tengok drama terkini!

Jangan lepaskan peluang untuk menonton telefilem menarik ini tau. Lepastu anda boleh tengok aksi penyanyi-penyanyi BBNU anda beraksi sebagai pelakon. Macama manalah diorang berlakon nanti kan. hehe

Terima kasih.

Previous Post Next Post