Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 4.

Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 4. Rancangan yang dinanti-nantikan bakal muncul semula. I Can See Your Voice Malaysia akan kembali untuk musim yang keempat. Fuhh ramai yang tak sabar nak tahu bila boleh ujibakat dan dekat mana akan berlangsungnya sesi ujibakat kan. Berikut merupakan Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 4.


Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 4.

Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 4.

Seperti sedia maklum, dalam keadaan norma baru sekarang ini, Pihak Produksi I Can see your voice Malaysia telah membuat satu tindakan drastik iaitu sesi ujibakat akan di lakukan secara rakaman Video sahaja!. 

Maksudnya anda hanya perlu menghantar video nyanyian anda ke www.xtra.com.my/icsyvmy. Bila Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 4 ? 

Ia bermula dari 14 Disember 2020 sehingga 3 Januari 2021 sahaja. Berikut merupakan syarat penyertaan.


Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia 4.

1. Berumur 15 tahun ke atas.

2.Warganegara Malaysia.

3. Video Nyanyian Secara Acapella/ Tiada Iringan Muzik / Tanpa Minus one.

Tunggu apa lagi. Kejap jer masa yang diberikan untuk menghantar video anda. Cepat bertindak mana tahu rezeki anda untuk musim keempat ni? Adakah anda penyanyi sebenar atau penyamar bersuara sumbang? 

Fuhh, aku tak sabar dah nak tengok musim baru ni. hehe.


Related Posts

Previous Post Next Post