Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 8

Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 8. Semalam telah berlangsungnya minggu ke 8 konsert gegar vaganza 2020. Kami ada kongsikan live streaming untuk tontonan anda semalam kan.Ada satu penyingkiran yang berlaku. Berikut merupakan markah peserta gegar vaganza 7 minggu 8. Jom tonton persembahan FULL minggu 8 di sini(klik).


Untuk minggu ketujuh ni, pasti para peserta memberikan yang terbaik dan juga lagu yang mereka nyanyikan itu merupakan lagu mereka. Minggu depan, mereka akan beraksi di pentas suku akhir sudah.

Cepat sungguh masa berlalu.

Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 8


Juri-juri kita pada minggu ini adalah Dato Ramli Ms, Dato Khadijah Ibrahim dan Juri Jemputan iaitu Dato Syafinaz dan Abang Mamat Khalid.


Siapakah Top 3 minggu ke 8 ini? jom sambung baca di bawah.

Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 8 

👇👇 

Peserta

Markah

1. MUSS 🏆

69.80%

2. LINDA NANUWIL

62.20%

3. AYU DAMIT

60.90%

4. NORANIZA IDRIS

60.60%

5. OJA

59.60%

6. ASHIRA

56.10%

7. CLIFF UMAR

55.70%

8. YANTZEN

44.50%

 [ DAH BACA? ] Senarai Lagu Minggu 9 (Suku Akhir) Gegar Vaganza 2020.


Peserta tersingkir minggu ini iaitu Yantzen."Terima kasih kepada semua penonton di rumah dan juga peminat saya. I love you and i will be with you. "Alhamdulillah, kerana anda semua selepas 40 tahun saya masih lagi di pentas," katanya tenang.

Manakala Anugerah Next level Digi dimenangi oleh Yantzen.Satu anugerah baru yang diberi kepada para peserta iaitu ANugerah Bintang Paling Power Miow menjadi milik Muss.


Markah sumber: Astro Gempak.

Kedudukan dan Markah Peserta Gegar Vaganza 7 Minggu 5Pemenang Anugerah Bintang Cuckoo Healthy Home adalah Yantzen. Lagu yang dibawa minggu lepas mendapat pujian dari netizen. Banyak tweet menarik di twitter mengenai persembahannya. Memang ramai minat dia kan. hehe

Siapa pula peserta yang akan tersingkir minggu ke 9 nanti? Sama-sama kita nantikan!

Kita tunggu minggu depan ya.

Tolong share ya! Previous Post Next Post