Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 3

Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 3. Dari awal mulanya program ni, ramai yang tanya aku bila sesi ujibakat musim ke 3 akan berlangsung. Aku tak jawab sebelum ni sebabnya aku memang tak ada info. Tapi sekarang dah ada tarikh ujibakat tu, jadi aku kongsikanlah dengan korang ya.

Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 3


I Can see your voice malaysia musim 3 dijangka akan bersiaran pada tahun hadapan. Namun, sesi ujibakat akan berlangsung pada 12 dan 13 Oktober 2019 ini. Jadi anda boleh bersiap sedia sama ada anda mahu jadi penyanyi sebenar atau penyamar bersuara sumbang.

INFO PENTING MENGENATI TARIKH UJIBAKAT I CAN SEE YOUR VOICE MALAYSIA 3


Tarikh Ujibakat : 12 & 13 Oktober 2019
Masa : 9 am- 5 pm
Tempat : Seri Pentas Bandar Utama

PERLU BAWA

1.  KAD PENGENALAN
2.  Minus One

Untuk yang tak tahu, Juara  icsyvmy2 baru-baru ini telah dinobatkan. Juara tersebut adalah Adik Muiz yang masuk minggu ke 8 dan membawa gelaran ' Ya Tuan'.

Suara sedap, jadi juara. Terus dapat buat single sendiri. fuhh memang terbaik. Anda dah bersedia untuk musim ke 3 nanti ?

Jom lah join ujibakat icsyvmy3 ni. mana tau rezeki korang.

Kalau suara sumbang dapat RM 3K tu. hehe sapa nak bagi free kan. hehe

SYARAT PENYERTAAN

1. Warganegara Malaysia atau Penduduk Tetap
2. berusia 15 tahun  dan ke atas

Ini promo dari TV 3



Aku ucapkan semoga berjaya buat korang ya! Hehe dah dapat nanti, roger-roger lah yer. hehe

Tolong share dan TAG kawan-kawan korang ya. Takut diorang nak join tapi tak tau info ni kan.

Semoga berjaya.


Related Posts

Previous Post Next Post