PUNCA-PUNCA BR1M TAK DI LULUSKAN !

PUNCA-PUNCA BR1M TAK DI LULUSKAN ! | Sejak semalam (6 Mac 2017 ) ramai di kalangan rakyat Malaysia yang meluahkan rasa kecewa mereka apabila permohonan Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M ) tidak di luluskan . Ramai yang mengeluh dan ingin mengetahui punca Br1m tidak di luluskan .

Mungkin secara specificnya , setiap permohonan telah di beritahu mengenai sebab tidak di luluskan . Aku boleh petik satu dari pada puncanya adalah kerana maklumat tiada di SSM . Ada juga yang berkata tahun lepas lulus kenapa tahun ini tak lulus ?

Aku rasa kerajaan ada update terkini maklumat korang . Mungkin mereka terlepas pandang pada tahun lepas dan tahun ini mereka dapat detect perkara tersebut .

MACAM MANA NAK BUAT BILA BR1M TAK LULUS ?

Jangan risau , hubungi segera pegawai LHDN untuk pengesahan beberapa dokumen yang perlu . kalau korang nak BR1M , buatlah . Aku rasa kalau korang update kali ini , dan terbukti korang layak menerima, aku yakin tahun-tahun lepas ni " kalau " ada lagi BR1M, mesti korang masih dapat .

Jadi , tolonglah pi update dengan segera .

PUNCA LAIN BR1M TAK DI LULUSKAN .

PUNCA-PUNCA BR1M TAK DI LULUSKAN !


ARTIKEL LAIN BERKAITAN BR1M 

Aku harap Entri mengenai PUNCA-PUNCA BR1M TAK DI LULUSKAN ! membantu korang untuk memahami dan mencari jalan keluar mengenai kekeliruan korang mengenai BR1M ya . cepat2 buat rayuan . jangan tunggu orang lain dah buat baru buat . nanti melepas lak.

Sekian.

p/s : Kalau tak dapat BR1M korang JANGAN undi BN tau ! hehe

1 Comments

Previous Post Next Post