BIODATA TAJUL ADIK ARWAH ACHIK SPIN ( BIG STAGE )


BIODATA TAJUL ADIK ARWAH ACHIK SPIN ( BIG STAGE ) |  Nama achik spin sudah sebati dengan rakyat malaysia . Lagu-lagu yang di nyanyikan oleh Achik spin sentiasa menjadi sebutan ramai ketika zaman kegemilangan beliau . Namun,Allah lebih menyayangi beliau . kita tidak lama dengan beliau . perlbagai kenangan dengan beliau sentiasa di ingati . Korang nak tahu , adik arwah achik spin juga merupakan seorang penyanyi . Beliau bernama Tajul merupakan Penyanyi lagu Sedalam-dalam Rindu . Berikut merupakan BIODATA TAJUL ADIK ARWAH ACHIK SPIN !

Update terbaru, Tajul sekarang tengan beraksi di pentas BIG STAGE sebagai salah seorang peserta program berkenaan. anda boleh tonton tajul di atas pentas setiap hari ahad di Astro. kalau tak ada astro, boleh like page kami >> kata ubaid << untuk tengok secara live streaming !

BIODATA TAJUL ADIK ARWAH ACHIK SPIN ( BIG STAGE )


BIODATA TAJUL ADIK ARWAH ACHIK SPIN !

Nama Penuh : Tajul Arif Noor bin Md Shari
Nama Artis : Tajul 

Umur : 17 Tahun
Tempat Lahir : Negeri Sembilan
Tarikh Lahir : 1 April 1999


LAGU SEDALAM DALAM RINDU by Tajul


Artikel berkaitan : Lirik lagu sedalam-dalam rindu


Beliau sebelum ini bergerak bersama kumpulan Nasyid akhdan di bawah Hijjaz records. Kini Tajul kembali dengan lagu Sedalam-dalam Rindu . aku dengar suara Tajul ni ada mirip-mirip achik spin. Kita doakan Tajul berjaya dengan kerjaya yang beliau pilih .

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post