5 TEMPAT MENARIK DI SYDNEY , AUSTRALIA PADA MUSIM BUNGA !


5 TEMPAT MENARIK DI SYDNEY PADA MUSIM BUNGA ! | Pernah tak terbayang di minda untuk bercuti di negara-negara yang mempunyai iklim 4 musim ? menikmati musim luruh, musim sejuk, musim panas dan juga musim bunga di negara tersebut . Sudah pasti jawapan anda  adalah  YA ! Aku sendiri pun teringin nak bercuti di negara-negara yang beriklim 4 musim, pengalaman belajar di mesir yang juga beriklim 4 musim menjadikan satu pengalaman yang menarik untuk aku. Antara tempat lain yang menjadi tumpuan pelancong adalah Sydney Australia ! Apa yang ada di Sydney pada musim bunga ?

Pada musim bunga, ada 5 tempat yang boleh korang lawati di Sydney Australia . Antaranya adalah :


5 TEMPAT MENARIK DI SYDNEY , AUSTRALIA PADA MUSIM BUNGA !5 TEMPAT MENARIK DI SYDNEY PADA MUSIM BUNGA !

1 . New South Wales .
2 . Blue Mountains
3 . Port Stephens ( tgk ikan lumba-lumba weh ! )
4 . Hunter valley ( ladang Anggur )
5 . Central Coast and Bondi Beach .

untuk maklumat lanjut - Read more .


5 TEMPAT MENARIK DI SYDNEY , AUSTRALIA PADA MUSIM BUNGA !


Sememangnya Australia merupakan destinasi pelancongan tumpuan pelancong kerana persekitarannya yang bersih dan cantik menjadikan pelancong yang berkunjung ke sana juga rasa selesa dan seronok . Antara tempat di Australia yang menjadi tumpuan adalah Gold Coast ! ramai yang sudah sampai di sini . aku pun tak sampai lagi. masuk dalam wishlist. hehe . Oh ya, aku hanya senaraikan  5 tempat menarik di Sydney Australia , kalau korang nak tahu apa yang boleh korang buat di sana. korang rujuk link ini .


BACA JUGA : Percutian ke Gold Coast Asutralia !


Seronok juga bercuti ketika musim bunga. sebabnya banyak bunga yang cantik akan ada dekat dengan pandangan mata korang. tak percaya ? korang pergi la Sydney pada masa musim bunga nanti ! tiba-tiba aku teringat episod runningman yang dekat Australia tu. haha seronok tengok laut depa, cantik dan beruang kuola jangan di lupakan . :)

sekian.

Previous Post Next Post