TIPS BERJAYA CEMERLANG MUET !


PANDUAN MUET I Hampir 4 tahun sudah, saya ambil muet di salah satu matrikulasi di Malaysia ini. saya tahu, bukan mudah bagi pelajar melayu macam saya untuk dapatkan  band 5 atau band 6 tanpa basic yang kukuh . Namun, segala usaha saya tersebut membuahkan hasil walaupun tidak banyak mana.

Rahsia Lulus Muet !


Jadinya, saya ingin cadangkan kepada pelajar-pelajar yang bakal mengambil peperiksaan MUET nanti , buatlah latihan sebanyak mungkin dan jangan kekok dalam berbicara dalam bahasa inggeris . kalau malu sesat jalan . gelap masa depan . Fokus terhadap study . Menurut lecturer saya, beliau mengatakan kebanyakkan markah yang ramai pelajar hilang adalah ketika menulis karangan English.

Panduan Muet

Di samping itu, sebagai sumber tambahan korang untuk berjaya dengan cemerlangnya, korang boleh dapatkan ebook ' Panduan MUET ' ini sebagai rujukan korang ya.


Panduan MUET
Panduan MUET ini ditulis atas kesedaran membantu golongan yang ingin maju ke hadapan untuk bersaing di era globalisasi ini. Ebook ini memberi garis panduan tentang bagaimana peperiksaan MUET dijalankan dan juga teknik-teknik menjawab soalan-soalan komponen Listening, Speaking, Reading dan Writing.
Di dalam ebook ini, ada banyak panduan dan info yang dapat membantu anda. Antaranya:
  • Gambaran bagaimana peperiksaan Speaking dijalankan 
  • Kelemahan calon semasa peperiksaan Speaking 
  • Contoh soalan-soalan serta teknik dan panduan menjawab komponen Listening, Speaking, Reading dan Writing 
  • Panduan mahir dalam kemahiran mendengar 
  • Format terkini peperiksaan MUET dan pelbagai lagi info yang anda perlukan berkaitan MUET 

Korang juga akan mendapat bonus jika korang membeli ebook ini . Antaranya adalah :

1.EBOOK BONUS # 1 TIPS MENGUASAI BAHASA INGGERIS

2. EBOOK BONUS#2 PANDUAN PENGUCAPAN UMUM YANG BERKESAN 

Macam mana nak beli E-Book Rahsia Lulus MUET ini ?korang klik iklan di bawah ini. kemudian anda boleh membeli melalui link yang di sediakan.

 

Ebook yang berharga RM30 SAHAJA ini diharap dapat membantu korang menambahkan ilmu dalam bahasa inggeris .Yakinlah ,Kita usaha, kita berjaya . saya doakan kita semua berjaya dalam exam ini dan juga exam-exam lain.

Terima Kasih.

Sekian.

Previous Post Next Post