Teknik Mudah nak naikkan FOLLOWER BLOG !

TEKNIK MUDAH NAIKKAN FOLLOWER BLOG | Aku rasa sebelum ni aku dah update pasal teknik ni,tapi tak pe kali ni aku update lagi untuk pengkhususan dalam topik ni.ayat macam proffessor. hahaha Korang tahu kan button Follow dekat blog korang ni amat-amat lah berharga. sebab apa ? sebabnya ia akan di gunakan untuk menambah follower blog korang.Kali ni kaedah yang selalu di buat oleh newbie atau budak baru macam aku ni sbb nak upkan follower blog adalah dengan Follow blog orang lain terlebih dahulu.

Mudah je, korang buka group dekat blogger dekat fb tu. korang terjah la blog2 yang ada kat situ, kemudian follow blog yang korang terjah tu. kemudian korang tinggalkan la link korang dekt blog tu.lambat laun ,pemilik blog tu akan follow korang balik. TOLONG TINGGALKAN JEJAK ! jangan la bajet segan ke apa ke. ingat ni je peluang kita nk bantu diri kita sendiri. buang malu tu. abaikan orang nak kata apa kat kita ^^

Baca Juga : REZEKI SEORANG BLOGGER .

Comel tak ! jom like ! klik gambar !
korang try dulu , nanti bagi feed back dekat aku.klau yg dah pernah try tu, ce komen boleh bantu blogger baru nak bina tapak dekat dunia blog ni ^^

sekian.


Related Posts

Previous Post Next Post