LIVE I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 16 (19.7.2020).. Malam ni (AHAD) akan bersiaran rancangan ICSYVMY ini yang merupakan rancangan kegemaran anda ini. Sebelum tu, nak tanya lah dekat korang. Sihat ke tak? Korang dah sedia ke belum ? hehe

Bagi anda yang tak tahu, Episod baru ini merupakan bahagian kedua daripada ICSYVMY 3. Kiranya macam part 2 lah. Part 1 dah selesai dan kita dah tau siapa juara dia iaitu Harith Daniel. Dia merupakan penyanyi sebenar minggu Siti Nordiana.

Tonton juga >> Kembar Fad Bocey dalam Minggu 15 << klik untuk tengok ya.



LIVE I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 16 (19.7.2020).





Minggu ini merupakan minggu kedua tayangan bahagian kedua dan tetamu jemputan untuk minggu ini adalah RONNIE HUSAIN sebagai Penyiasat utama. Manakala penyiasat jemputan pula kita ada ERMA FATIMA DAN JUGA 


Jangan lepaskan peluang untuk menonton episod ni ya.

Musim lepas, rancangan ini trending setiap minggu dan diharap musim ini juga mampu memberi kejayaan untuk rancangan ini.

Tarikh : 19.7.2020.
Masa : 9 pm.

Bagi yang terlepas episod 15 i can see your voice malaysia 3 Part 2 , korang boleh layan FULL di 👉 sini (klik jer).

LIVE I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 16 (19.7.2020).

👇👇

link baru dah diupdate ya.




p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> FANS I CAN SEE YOUR VOICE MALAYSIA SAHAJA << untuk live streaming.


LIVE I Can See Your Voice Malaysia 3 Part 2 Minggu 2 (28.6.2020)

Tak sabar nak tengok episod kali ini. Korang pun jangan lupa untuk saksikan secara langsung dari laman web ni tau. Sila share dan tag kawan-kawan korang yang minat rancangan ini.

Jom kongsikan link LIVE I Can See Your Voice Malaysia 3 Minggu 16 (19.7.2020) ini di facebook anda !

Selamat menonton!

Post a Comment

Previous Post Next Post