Kembar Fad Bocey Masuk I Can See Your Voice Malaysia 3? Semalam korang tengok tak rancangan i can see your voice Malaysia 3? Kalau korang tengok mesti korang tahu siapa yang berduet dengan Ara Johari kan.

Peserta number 2 atau nama sebenarnya adalah Ahmad Saddam Mohd Jamhori merupakan pilihan Ara. Mungkin sebab muka dia macam Fad Bocey. Sebab tu diorang konfiden yang dia boleh menyanyi.

Kembar Fad Bocey Masuk I Can See Your Voice Malaysia 3 ?


Persoalannya boleh ke dia menyanyi? hahaha
Jom kita tengok sama-sama yer.

Oh ya, kalau korang belum tengok episod semalam, korang boleh tengok di sini (klik).

Kembar Fad Bocey Masuk I Can See Your Voice Malaysia 3 ?

👇👇



p/s : Tolong refresh banyak kali ya sampai live streaming muncul.

Jom join group fb >> FANS I CAN SEE YOUR VOICE MALAYSIA SAHAJA << untuk live streaming.

Amacam?
Best tak persembahan bro saddam ni? hahaha

Rupanya dia adalah penyamar bersuara sumbang. Hancur duet dengan Ara tau. hahaha.

Tapi untung kau bro, dapat Rm 3000 tau. Tahniah bro !

Walau dia tak pandai menyanyi, tapi kau juara go cart weh!

Memang power !

Oklah, Minggu ni Ara gagal memilih penyanyi sebenar. Jadi kita tengok pula siapa yang akan menjadi tetamu jemputan kita untuk minggu depan pula yer.

Tunggu tau !



Post a Comment

Previous Post Next Post