Sinopsis Cerekarama Dosa Semalam TV3. Hai korang. Malam ni akan ditayangkan sebuah cerekarama seperti biasa. Minggu ini kita ada cerita baru yang diberi nama dosa semalam.

Antara pelakon dosa semalam adalah Izzue Islam dan Janna Nick. Mesti cerita sedih ni. hehe Oh ya, korang ingat tak lagi cerekarama minggu lepas? Best juga cerita jangan disalahkan takdir tu kan.

Cerita dia mengisahkan pasal dua orang sahabat iatu Mohamad dan Romi. Seorang jenis yang positif dan seorang lagi jenis negatif. tapi itu cerita minggu lepas lah.

Sinopsis Cerekarama Dosa Semalam TV3

Yang pasti minggu ni mesti lagi best dan menarik. Dekat bawah ni aku kongsikan sinopsis dosa semalam untuk korang baca ya.

Cerekarama Dosa Semalam

Waktu Tayangan : Sabtu, 19 Oktober 2019, 9;30 malam
Saluran Tayangan : Slot Cerekarama TV3

Senarai Pelakon Dosa Semalam

Senarai Pelakon terdiri daripada Janna Nick, Izzue Islam, Khaty Azian, Tasha Shila, Aishah Atan, Atiq Azman, Ameerul Asyraf



Pelakon dalam cerita dosa semalam ni hebat-hebat kan. Korang boleh tengok sedutan dekat bawah ni tau.

Sinopsis dosa semalam

Perkahwinan Azlan dan Khadijah tidak direstui ibu Azlan, Rosnah kerana tidak setaraf. Jika Azlan tiada di rumah, Rosnah akan mendera Khadijah seperti hamba abdi.

itu jer lah sinopsis dosa semalam. Kesian dekat rosnah kena pukul dengan mak mertua dia. Apalah agaknya kesudahan cerita ni kan. itu korang kena tengok malam ni lah. hehe

Rosnah merupakan watak yang dilakonkan oleh Janna Nick manakala Azlan pula merupakan watak yang dilakonkan oleh Izzue Islam.

Gandingan Janna dan Izzue sebagai pelakon dosa semalam ni mesti lain dari yang lain kan. Jom lah tengok sedutan malam ni.


Kalau korang nak tengok episod penuh, tunggu aku update malam nanti ya.



FULL EPISOD

Jom tengok telefilem ni dekat bawah ya. aku dah update dah.




Selamat menonton. Oh ya, jangan lupa kongsikan entri cerekarama dosa semalam ini di facebook atau group whatsapp anda tau.>
Lagi ramai yang tahu, lagi meriah. hehe

Post a Comment

Previous Post Next Post