Recents in Beach

Biodata Janna Nick Pelakon Drama Leftenan Zana

Nama Janna Nick sudah tidak asing bagi rakyat Malaysia. Pelakon yang memulakan karier lakonannya sejak tahun 2012 ini memang memiliki bakat yang sangat baik.

Dia sudah membintangi banyak drama dan filem sejak mula masuk dalam dunia seni. Dia jenis yang suka cuba benda baru dan belajar dari pengalaman dia kan. 

Terbaru untuk tahun 2019, Janna akan muncul dalam drama leftenan Zana dengan membawa watak Zana. Kiranya watak utamalah kan. hehe

Selalu tengok lakonan dia ni, mesti best ja kan. kalau watak jahat pulak, mesti rasa geram. hehe Jomlah kita berkenalan dengan Janna ni. 



Gambar Janna Nick


BIODATA JANNA NICK 



  • Pemilik kepada nama Nurul Jannah binti Muner ini dilahirkan pada tarikh tahun 1995 di Sungai Petani Kedah. 


  • Dia lebih dikenali sebagai Janna Nick ini sudah berusia24 tahun pada tahun 2019 tau. Dah banyak drama lakonan dia ditayangkan di TV.


  • Selain dari berlakon, Janna juga pernah mengeluarkan lagu single tau. Aku suka dengar lagu dia sebab musik dia catchy sangat kau. hahaha


  • Tajuk Lagu janna adalah Akan Bercinta(2016) dan juga Mungkin Saja( 2017) 


  • Akaun Media sosial 


  1. Instagram : https://www.instagram.com/jannanick/
  2. Twitter : https://twitter.com/jannanick95?lang=en



Muda lagi lah si janna ni. hehe semoga rezeki dia semakin murah dan diberkati. Jangan terpalit dengan kontroversi pulak yer janna. Hari tu kontroversi pasal wish birthday RM50 yang dia buat tu.haha

Selfie Janna Nick diatas laut


Heboh satu Malaysia tau. haha

Tak pasal-pasal, dia kena kecam berjemaah. Hati-hati tau lepas ni. Semoga Janna Nick terus segar dalam hati peminat-peminat dia. 

Sekian.


Post a Comment

2 Comments