Senarai Peserta Maharaja Lawak Mega 2019 (MLM). Mulai 1 November ini akan mula ditayangkan iaitu rancangan realiti lawak yang paling diminati ramai,  Maharaja Lawak Mega 2019. Katanya musim baru ni lebih best dan menarik.

11 Orang peserta akan bersaing musim ini dan pastinya saingan makin sengit dengan kehadiran pelawak-pelawak baru dan ditambah pula dengan pelawak-pelawak legend beraksi dalam pentas kali ini.

Senarai Peserta Maharaja Lawak Mega 2019 (MLM)


Antara pelawak legend dalam mlm musim ini adalah Azlee Senario dan Pak Ya. Fuhh memang meriah lah setiap minggu lepas ni. hehe

Senarai Peserta Maharaja Lawak Mega 2019 (MLM)


Berikut merupakan peserta-peserta mlm 2019 .
  1. Jborn ( Wilcha, Joey dan Khir Rahman).
  2. Rojak ( Chiwan, Bell Ngasri dan Rahim R2).
  3. Jambus ( Tauke dan Tapai Kiut).
  4. Cali ( Peserta Solo dari Brunei).
  5. Bocey ( Abam, Fad dan Achey).
  6. zero ( Atu, Sharif dan Syaiful).
  7. Rahmet ( Peserta Solo dari Indonesia).
  8. Puteh ( Mamak, Ali dan Man Rajalawak).
  9. Rare ( Pakya, Ajak dan Ropie)
  10.  Popon ( Peserta solo dari Indonesia).
  11. Stone ( Mamat Sepah, Azlee Senario dan Achong Sweetchild).
  12. OnXOn.
  13. Halus.
  14. Smart
Untuk pengetahuan korang, Minggu ini rancangan maharaja lawak mega 2019 akan bersiaran tetapi belum secara rasmi.

Tarikh Tayangan : 1 November 2019
Masa : 9pm

Live Streaming di sini (klik).

Astro Warna

Minggu ni ada rancangan MLM 2019 : Hot Seat yang akan dihoskan oleh Nabil ahmad dan dihadiri oleh juri-juri maharajalawak mega musim ni. Nak tahu siapa mereka? korang kena tengok lah hari jumaat, 25 Oktober ni tau.

tak sabar nak tengok peserta maharaja lawak mega 2019 beraksikan. hehe tunggu!

Selamat menonton.



Post a Comment

Previous Post Next Post