Live Streaming Gegar Vaganza 6 Minggu 2. Hai Guys. Malam ini akan ditayangkan rancangan kegemaran ramai iaitu gegar vaganza 2019 yang dah masuk musim ke 6. Korang layan tak cerita ni?  Best tak ? haha

Aku rasa setiap tahun, mesti ramai yang tunggu rancangan ni kan. Musim ini kita ada 13 orang peserta yang akan bertanding. Kalau korang nak tahu senarai peserta, korang boleh baca senarai peserta di sini.

Live Streaming Gegar Vaganza 6 Minggu 2


Tarikh : 20.10.2019
Masa: 9 pm

Live Streaming Gegar Vaganza 6 Minggu 2






p/s : tekan f5/ refresh sampai live muncul ya/

Jom like page ni >>     << untuk live streaming.

LINK 2 - GV 2019 live

Tak sabar nak tengok aksi para peserta minggu ni. Minggu lepas tak ada penyingkiran dan aku rasa minggu ni akan ada penyingkiran.

Nak tahu siapa tersingkir ? Jom kita tengok sampai habis.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post