Penyanyi Sebenar atau Penyamar - 'Geliga Matematik'. Selain dari penyamar '3,2,1 Action' yang berjaya mencuit hati, ada seorang lagi yang menarik perhatian aku, nama dia adalah 'geliga matematik'. Kenapalah guna nama tu? hahaha

tapi rare jugaklah kan. Aku mula-mula yakin dia ni boleh menyanyi sebab dia ada rupa dan nampak konfiden level tu. Tapi entah macam mana si ajai kata dia penyamar, terus dia singkirkan. haha

Penyanyi Sebenar atau Penyamar - 'Geliga Matematik'


Kak Girl pun tak membantu. sikit jer lagi nak habis dah kan. jom lah layan suara sedap si geliga matematik ini.

Penyanyi Sebenar atau Penyamar - 'Geliga Matematik' 



Profil Peserta


Nama Penuh : Nuraisah binti zakariya
Umur : 23 tahun
Pelajar.

Amacam, sedap tak suara dia? haha sedap kan.
Ajai mula-mula macam tak mau ngaku tapi last-last mengaku juga yang suara geliga matematik ini memang sedap.

Tahniah Sis kerana mempunyai bakat yang besar, semoga berjaya di luar sana.

Post a Comment

Previous Post Next Post