Mas Idayu Mengamuk Kerana Jihan Muse. Laa, kenapa pula ni? hehe Korang tengok tak i can see your voice semalam? Kalau korang tak tengok, mehlah aku kongsikan dengan korang apa yang berlaku.

Semalam waktu penyiasat kena promote peserta lepas dengar suara mereka menrusi headphone, Jihan mewakili peserta ' Teh Tarik Satu '. Masa dia promote tu kemain konfiden kata mamat tu boleh menyanyi dan sebagainya.

Mas Idayu Mengamuk Kerana Jihan Muse


Tapi rupanya tak boleh nyanyi. Mas Idayu bernasib baik sebab pilih teh tarik satu untuk di singkirkan. Kalau tidak dia akan berduet dengan mamat tu lah. haha tu yang dia naik hangin tu. hehe

Bagi yang tak tengok lagi, boleh layan dekat bawah ni ya.

Mas Idayu Mengamuk Kerana Jihan Muse



Profil Penuh


Nama Penuh : Khairul Azmy Bin Suhaimi
Umur : 25 tahun
Bekerja Sendiri.

Hahaha lepas tengok video atas ni baru lah kita tau sebab apa mamy mengamuk. hehe Terus cuak si jihan tengok mummy nak p serang dia. haha

Apa-apa pun tahniah bro! anda memang terbaik dan sporting. Good luck di luar sana.

Korang nak tak kami kongsikan lagi short video macam ni? kalau nak komen la yer.

Jom tengok Bukan Popia Biasa punya suara, katanya dia berjaya mencuri hati mummy? jom tengok di sini (klik).

Sekian.

Post a Comment

Previous Post Next Post