'Bukan Popia Biasa' Berjaya Mencuri Hati Mas Idayu. Semalam! Minggu ke 12 merupakan minggu yang paling PANAS dalam sejarah I Can See Your voice Malaysia kali ini. Hahaha, ramai yang mengecam tetamu undangan kita, Mas Idayu! haa? nak tahu sebab apa ? nanti aku bagitau.

Baik, di sebabkan peserta minggu ini agak bercampur di antara penyanyi sebenar dan juga penyamar. Aku lebih tertarik untuk kongsikan peserta yang diberi gelaran ' Bukan Popia Biasa '. Aku ingat popia basah tadi. hahaha


'Bukan Popia Biasa' Berjaya Mencuri Hati Mas Idayu

Tarikh : 8.9.2019
Masa : 9 pm

Dia punya keyakinan tu, mengalahkan penyanyi sebenar. haha Tapi itu yang kita nak. Dia juga berjaya mencuri hati mas idayu dengan persembahannya yang vogue gittueww.

Apa lagi tunggu, jom layan.

'Bukan Popia Biasa' Berjaya Mencuri Hati Mas Idayu, Memang bukan Biasa-biasa..





Profil peserta


Nama Penuh : Muhammad Nasrullah Bin Abdul Ghani
Umur : 27 Tahun
Pekerjaan : Bekerja Sendiri

Hahaha Haaancurr lagu jay jay tu weh ! tapi aku suka tengok keyakinan dia dengan tak cukup nafas tu pun dia nak bedal nyanyi juga. haha

Siap dapat promote lagi popia dia tu. haha. Apa-apa pun tahniah bro! anda memang sporting habis. Jumpa lagi nanti ya!

Bagi anda yang nak tahu komen pilihan kami terhadap peserta minggu ini, boleh lah anda like page >> Kataubaid << untuk update terkini dari kami.

Rugilah kalau terlepas komen dari kami ni. hehe

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post