Tetamu Undangan I Can See Your Voice Malaysia 2019 Mingu 6. Sejak du tiga menjak ni rajin pula aku update pasal I Can See your voice ni kan. hehe. Entahlah tak da idea nak tulis apa dekat blog sebenarnya. hehe

Jadi aku kongsikan lah cerita ni dengan korang. Minggu Lepas, tetamu undangan untuk rancangan ini adalah penyanyi yang bernama Syamel. Dalam episod tu, Syamel Gagal meneka siapa penyanyi sebenar. Memang sumbang habis lagu dia yang last tu sebab salah pilih hehe.

Tetamu Undangan I Can See Your Voice Malaysia 2019 Mingu 6


Jadi, siapa pula yang akan menjadi tetamu undangan untuk minggu ini? Jawapannya adalah Siti Sarah!

Hahaha.

Tak sabar pula nak tengok episod minggu ke 6 hari ahad ini. Mesti ramai yang nak teka siapa penyanyi sebenar atau penyamar kan. hehe

Kita sama-sama tunggu episod ke 6 ya.

Selamat menonton.


Post a Comment

Previous Post Next Post