Senarai Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2019 Minggu 10. Minggu ini, kita akan kembali bersiaran setelah lama menanti siapakah tetamu minggu ini. hehe Minggu lepas, ramai yang cakap episod tu memang paling lawak untuk musim ini.

Minggu lepas dia jadi kecoh sebab ada Dato Ac Mizal, ada Ella dan juga Amy Mastura. Sorang-sorang bagi punchline. haha mahu tak kelakar.

Senarai Tetamu Undangan I Can See Your Voice 2019 Minggu 10


Adakah minggu ini juga akan ada lawak jenaka? Untuk minggu ini, kita ada tetamu jemputan Sam Bunkface! Lama gila tak tengok Sam kan.

Selain Sam, kita juga ada Dayah Bakar dan Shuib Sepahtu. Hahaha memang meriah lah episod kali ni. haha



Mesti korang tak sabar nak tengok sama ada Sam dapat meneka dengan tepat penyanyi sebenar atau penyamar bersuara sumbang.

Tak sabar pula nak tengok kan. Korang yang nak tengok live streaming nanti, boleh like page >> Kataubaid << ni ya.

Nanti kami update dekat sana ye.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post