Suara 'MAT BOLA' Menarik Perhatian Penonton. Minggu ini, I Can see your voice Malaysia 2019 sekali lagi menemui penonton. Memang meriah dan memang superb betul episod ni. Minggu ini kita ada Ella sebagai tetamu jemputan.

Kita juga ada Dato AC dan Amy Mastura sebagai penyiasat jemputan. Nampak kan kenapa aku cakap episod kali meriah. haha memang barai keja gelak jer . korang tengok tak semalam.

Salah satu peserta yang menjadi tumpuan adalah Mat bola. Mula-mula orang tak yakin yang dia boleh menyanyi tapi bila sekali buka mulut, perrgh padu weh suara dia.

Suara 'MAT BOLA' Menarik Perhatian Penonton


Aku pun tak sangka yang dia boleh menyanyi. Korang tak percaya? jom tengok dekat bawah ni ya.

Tarikh : 18.8.2019
Masa: 9pm

Suara 'MAT BOLA' Menarik Perhatian Penonton




Profil Mat Bola i can See Your Voice Malaysia 


Nama Penuh : Sceuvis Joshua Bin Jalizi
Umur : 27 tahun
Asal : Sabah
Pekerjaan : Penolong Pengurus restoran
IG: Instagram Sceuvis Joshua

Sedap kan suara dia. Rugi pula tak dapat tengok dia berduet dengan Ella. Suara serak basah ni memang rare. Jarang nak dapat dekat Malaysia ni kan.

Siapa pula yang akan jadi peserta minggu depan? tunggu!

Selamat menonton.

Jom share !

Post a Comment

Previous Post Next Post