Sam Bunkface Respect Suara Power ' Buatan Malaysia'. Haaa, ada satu mamat yang menarik perhatian aku. Nampak biasa-biasa tapi sekali buka mulut, fuhh padu weh. Dalam rancangan I Can See Your Voice 2019 minggu ke 10 ni ada mamat nama dia 'buatan Malaysia'. Nama dia pun dah pelik kan.

Hahaha memang tujuan dia nak kelirukan Sam rasanya. Berpakaian baju batik menambah lagi kekliruan untuk memilih dia sebagai penyanyi atau tidak.

Sam Bunkface Respect Suara Power ' Buatan Malaysia'


Dahlah,, aku tak mau cakap lagi, korang tengok dulu ya. Baca komen aku selepas tengok video ni ya.

Sam Bunkface Respect Suara Power ' Buatan Malaysia'





Profil Buatan Malaysia


Nama Penuh: Muhammad Faiz Jainudin
Asal : 19 tahun
Umur: Pereka T-shirt

Power budak ni rap kan. Aku rasa minggu ni seorang jer yang jadi penyamar kan. Lain semua boleh nynayi. Tapi Sam pilih yang seorang tu sebagai penyanyi sebenar. hahaha

Tahniah buatan Malaysia, anda memang lain dari lain. Semoga berjaya diluar sana.

barai dengar suara Showtime untukku haritu. hahaha, korang boleh tengok dekat sini (klik).

Selamat menonton.


1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post