Suara 'Showtime Untukku' Buat SAM BUNKFACE Terduduk. Hai korang, hari ni baru sempat nak update blog. Dua tiga hari sebelum ni sibuk sikit dengan exam bagai dan sekarang barulah free. Aku nak cerita dengan korang pasal I Can See Your Voice Malaysia 2019 untuk minggu ni.

Kalau korang tengok episod kali ni, korang mesti tahu yang Sam Bunkface adalah tetamu undangan minggu ini. Diorang cakap episod ni tak best sangat betul ke? Aku tengok ok jer. haha

Salah satu peserta yang menjadi tumpuan adalah 'showtime untukku'. haa kenapa dia jadi tumpuan? hahaha

Suara 'Showtime Untukku' Buat SAM BUNKFACE Terduduk


dan kenapa dia buat sam sampai terduduk tu? haa jom layan kejap dekat bawah ni.


Suara 'Showtime Untukku' Buat SAM BUNKFACE Terduduk




Bukan setakat Sam jer boleh terduduk. Aku pun boleh terjatuh dibuatnya. haha Kalau korang baca komen dekat video ni, ramai yang cakap si Showtime untukku ni berlakon jer suara dia tu.

Nampak teruk gilakan cara dia menyanyi. haha aku rasa suara dia tak seteruk tu. Korang pulak ?

Profil Penuh Showtime untukku


Nama Penuh : Muhammad Alif Bin Mohd Daud
Umur : 19 tahun
Pelajar.

Alif berjaya membawa pulang RM 3000 pada malam tersebut. Tahniah Bro !

1 Comments

  1. hahaha comel jeeeee. tahniah dpt duit, dpt jmpa sam. mmg hbat berlakon. mark adam pun hahaha puncaaaaa

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post