Siti Sarah Tersilap Pilih 'Pensyarah Masa Depan' Sebagai Penyamar. Dalam episod ke 6, I Can See your voice Malaysia, Tetamu undangan kita telah melakukan kesalahan. Ceehh, bukan besar pun. Dia tersilap pilih penyanyi sebenar untuk di singkirkan.

Dah memang format program perlu menyingkirkan peserta yang masuk dengan memilih penyamar untuk disingkirkan . Tapi Sarah tersilap pilih penyanyi sebenar. haha

Comel jer tengok muka dia bila tersalah pilih tu. hehe


Siti Sarah Tersilap Pilih 'Pensyarah Masa Depan' Sebagai Penyamar

Siapa Pensyarah masa depan tu? kalau nak tahu, korang kena layan di bawah ni.

Siti Sarah Tersilap Pilih 'Pensyarah Masa Depan'



Profil Peserta Pensyarah Masa Depan ( I Can See Your Voice Malaysia 2019)


Nama Sebenar : Muhammad Shazzwan Fiezlan Bin Razmee.
Umur : 23 tahun
Pelajar.

Memang power suara dia kan. hehe nampak macam nerd tapi sekali menyanyi memang respect gila dengan dia ni.

So siti sarah, dah tersalah pilih yang ini. Korang tahu, ada peserta yang buat siti sarah tersenyum kerana berjaya pilih. Nak tahu siapa? Jom layan di sini (Klik) .

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post