Reaksi Syamel Lepas Dengar 'Stylist Star' Menyanyi. Dalam episod kali ini, Tetamu undangan untuk I Can See Your Voice Malaysia adalah Syamel. Dia diminta untuk meneka siapakah penyanyi sebenar atau penyamar sebenar.

Kalau salah teka, peserta itu akan dapat RM 3k tau. Untung dia. Dan selepas buat saringan semua, Dia singkirkan Bunga-bunga Cinta dan lain-lain. Dia pilih Stylist Star sebagai penyanyi sebenar. Maka dia akan berduet dengan peserta tersebut.

Reaksi Syamel Lepas Dengar 'Stylist Star' Menyanyi


Korang nak tahu kenapa muka Syamel jadi macam tu? haha. Jom kita layan dulu di bawah ni.
Sedia tau !

hehehe

Reaksi Syamel Lepas Dengar 'Stylist Star' Menyanyi



Jom follow page admin >> Kataubaid << untuk info menarik dan live streaming.

Amacam? Suara Stylist star kali ni?

hahaha
berguling-guling juri gelak.

Tapi walau suara dia tak sedap, tapi dia bawa balik RM 3 ribu tau. Bukan senang nak malukan diri di atas pentas dan seluruh rakyat Malaysia.

Tahniah diucapkan buat Stylist star atas kejayaan ini.

Apa ni Syamel, salah teka ni!
Setakat 5 minggu ni hanya syamel dan hael jer yang salah teka. Yang lain semua betul teka penyanyi sebenar.

Minggu depan kita ada Siti sarah ! boleh ke tidak dia teka dengan betul. hehe jangan lupa tau.


Post a Comment

Previous Post Next Post