Syamel Tutup Muka Bila 'Bunga-Bunga Cinta' Menyanyi.  Ehh, kenapa pula ni? haha minggu keempat ni I can see your voice malaysia ada tetamu istimewa tau, Siapakah dia? Orang itu adalah Syamel.

Dalam episod kali ni Syamel gagal mencari penyanyi sebenar. Haa nanti aku kongsikan scene last tu yer. Tapi ni ada lagi satu yang best untuk korang tengok.

Syamel Tutup Muka Bila 'Bunga-Bunga Cinta' Menyanyi.


Salah seorang dari peserta episod kali ni yang menggunakan nama samaran Bunga-bunga Cinta berjaya membuatkan Syamel tutup muka tau.

Korang nak tahu sebab apa? jom tengok dekat bawah ni.

Syamel Tutup Muka Bila 'Bunga-Bunga Cinta' Menyanyi.





Hahaha, korang dah tau punca dia tak? haha

lawak gila kan, rugilah kalau korang tak tengok video ni. Aku tak nak bagitau sebab apa, korang kena tengok sendiri tau.

Tak sabar nak tengok minggu ke lima pula macam mana kan.

Kalau korang nak tengok episod ke 5 ni, boleh layan disini.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post