Live Streaming Perak vs JDT 6.7.2019 (Liga Super). Hai, mesti korang pelikan kenapalah ubai update benda ni. haha. Saja ja nak kongsi dengan korang peminat-peminat bola sepak untuk tengok perlawanan menarik ini.

Perlawanan Perak dan JDT mempunyai sejarah tersendiri.. Ada pahit dan ada yang manis. Sebab tu, korang kena tengok perlawanan malam ni.

JDT akan turun sebagai juara bertahan buat kali keenam liga super. Walaupun liga masih berbaki 4 perlawanan, mereka telah dinobatkan juara lebih awal selepas mengambil kira keupayaan pasukan lain untuk memotong mereka.

Baca juga : Biodata Fattah Amin.


Jadi, juara bertahan akan berkunjung ke Ipoh bagi menentang pasukan Finalis piala fa 2019, Perak.
Pasukan Perak nampak semakin berbisa walaupun pada awalnya mereka terikat dengan keputusan seri sahaja.

Namun selepas jendela perpindahan kedua dibuka, mereka berjaya mendapatkan pemain baru untuk mengisi kekurangan mereka dan yang pasti, usaha mereka itu berhasil.

Tarikh : 6.7.2019
Masa : 9 pm

Tak sabar nak tengok game ni kan.

Live Streaming Perak vs JDT 6.7.2019





p/s : tekan F5/ Refresh banyak kali jika live tak keluar.

Jom join group >> Bola Live << untuk Live Streaming bola.

Keputusan Perlawanan


Peraka ( ) -( ) JDT

Pemain tumpuan untuk pasukan Perak adalah Ronaldo, bagi pasukan JDT pula adalah Diogo. kedua-dua pemain ini sangat memberi impak kepada pasukan masing-masing dalam musim ini.

Semoga berjaya buat kedua-dua pasukan. Harapnya perlawanan malam ini akan menjadi perlawanan terbaik untuk mereka.







1 Comments

Post a Comment

Previous Post Next Post