BIODATA FATTAH AMIN . Artis Paling Popular 2017 ini semakin di kenali ramai setelah membintangi drama Suri Hati Mr. Pilot. Selain itu, boleh di katakan fattah amin transform menjadi lebih sasa sekali gus menyebabkan ramai peminatnya mengatakan beliau hansem. Dalam ramai-ramai tu, mesti nak tahu mengenai Fattah dengan lebih mendalam kan.

Biodata Fattah Amin Pelakon Drama Cetera Hati Diya

Kalau ya, jom terus kita baca profil Fattah Amin.

BIODATA FATTAH AMIN 


Nama Penuh : Abdul Fattah Bin Mohd Amin (Fattah Amin) 
Nama Komersial : Fattah Amin 
Umur : 27 Tahun (2017 ) 
Asal : Kuala Lumpur 
Lahir : 1990 
Instagramhttps://www.instagram.com/fattahaminz
Twitterhttps://twitter.com/fattahamin

Pada tahun 2018, Fattah amin telah berkahwin dengan Fazura. Aku ingat lagi masa ni ramai gadis-gadis kecewa bila dapat tahu berita ni. Artis kacak yang mereka suka akhirnya sudah berpunya. hehe

kalau korang nak tahu pasal kisah terkini fattah amin dan fazura, korang boleh pergi ke instagram diorang. Dekat sana, banyak update terbaru dari pasangan suami isteri ini.

Karier lakonan Fattah sebelum ini adalah dia pernah membintangi drama My Coffee Prince( Malaysia ), Drama Hero Seorang Cinderella, Suri Hati Mr Pilot dan lain-lain.

Biodata Fattah Amin


Untuk tahun 2019 pula, Fattah kembali dengan drama Cetera Hati Diya sebagai pelakon utama. Dalam cerita ini dia digandingkan dengan Azar Azmi tau.

Recap ringkas drama-drama paling terbaru lakonan Fattah.

2017
Hero Seorang Cinderella
My Coffee Prince

2018
Dia Anak Jeneral
Isteri Bukan Untuk Disewa

2019
Cetera Hati Diya

Rakyat Malaysia memang tak boleh menafikan yang Fattah amin memang seorang pelakon yang vesetile dan memiliki pakej yang menarik.

Tak mustahil, beliau menjadi tumpuan pengarah drama tempatan.
Sekian .

Post a Comment

Previous Post Next Post