Kali ini 'Adik Aiskrim' Pula Memikat Hati Peminat. Ini cerita episod ketiga. Kalau korang peminat rancangan I Can See Your VOice Malaysia, korang akan kenal dengan seorang lelaki yang diberi gelaran Abang Ice Cream. Dia masuk sebagai salah seorang peserta program ini tahun lepas.

Kali ini, adik dia dapat gelaran Adik Ais krim pula masuk. Mula-mula tu macam tak percaya tapi akhirnya terpercaya juga sebab dia sempat duet dengan Abang dia sendiri di atas pentas.

Kali ini 'Adik Aiskrim' Pula Memikat Hati Peminat


Suara dia pun power macama bang dia weh. hehe

Kalau korang tak percaya, boleh tengok dekat bawah ni.

Kali ini 'Adik Aiskrim' Pula Memikat Hati Peminat 



Amacam, sedap tak suara dia. Menggelabah Nabila Razali bila salah pilih. hahaha

Sebelum ni suara ' Pantang di cabar' pernah aku kongsikan. Korang rasa suara sapa lagi sedap. hehe

Jangan lupa saksikan I can see your voice Malaysia 2019 setiap hari ahad jam 9 malam tau.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post