Recents in Beach

Suara 'Pantang Dicabar' Lebih Sedap daripada Nabila Razali

Korang ada layan tak program I Can See Your Voice Malaysia 2019? Kalau korang layan mesti ramai yang tahu pasal peserta yang viral minggu ni. Dia gunakan nama ' Pantang Dicabar'. Netizen - Netizen memuji suara dia ni dan katanya suara dia lebih Sedap dari Nabila Razali.

Betul ke?

Hahaha, Siapakah Pantang di cabar ni? Nama sebenarnya adalah Nursyahmina Amirah Binti Adnan dan berusia 22 tahun. Dia merupakan penuntut di universiti Malaya. Patutlah suara sedap. hehehe

Suara 'Pantang Dicabar' Lebih Sedap daripada Nabila Razali


Disebabkan diorang menyanyi duet di pentas akhir dalam minggu ke 3 baru ni, Jadi sempat lah aku tengok persembahan diorang.

Memang ada perbezan dari suara mereka berdua. Pantang dicabar memiliki suara yang agak matang berbanding Nabila Razali. Tapi suara bella sedap juga aku dengar.

Korang ni nak kecam pun agak-agaklah kan. haha

Kalau korang tak sempat tengok persembahan diorang, boleh layan dibawah ni ya.



Amacam, best tak suara dia? Jom komen dekat bawah ni ya.


Post a Comment

0 Comments